ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ‘ΒΙΟΚΑΝ’ είναι μια από τις πιό σύγχρονες μονάδες παραγωγής ανοξείδωτων κατασκευών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1988 με έδρα την Κοζάνη.

Εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται στην κατασκευή επαγγελματικού ανοξείδωτου εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων χοανών εξαερισμού και επαγγελματικών ψησταριών κάρβουνου με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλέον το όνομα ‘ΒΙΟΚΑΝ’ έχει ταυτιστεί με την κατασκευή αυτών των προϊόντων.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της ολοκληρωμένης μονάδας παραγωγής της ‘ΒΙΟΚΑΝ’ συντελούν στην κατασκευή προϊόντων άριστης ποιότητας τα οποία συδυάζουν το μοντέρνο design με τη λειτουργικότητα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1700 τ.μ. υπάρχει ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα και καινοτόμο εξοπλισμό, οργανωμένος χώρος αποθήκευσης καθώς και λειτουργικά γραφεία για τη διοίκηση της επιχείρησης.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η ΒΙΟΚΑΝ κατασκευάζει και μπορεί να παρέχει στους πελάτες της όλα τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού όπως χοάνες εξαερισμού (τοίχου, ορθογώνιες, τύπου snack και κέντρου, είτε απλές είτε διπλής επαγωγής για εξοικονόμηση ενέργειας), ψησταριές κάρβουνου επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες, ερμάρια κ.α. Η ΒΙΟΚΑΝ επίσης μπορεί να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την εγκατάσταση της χοάνης εξαερισμού και σχετικά με τη χωροταξική διευθέτηση του εξοπλισμού της επαγγελματικής κουζίνας.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η ΒΙΟΚΑΝ, χρησιμοποιώντας σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα, έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει σχεδιαστικά ένα προϊόν και στη συνέχεια να δρομολογήσει τη διαδικασία παραγωγής και κατασκευής του, στα μηχανήματα LASER και CNC τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει.

Η βαρύτητα που δίνεται στην ποιότητα σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες και τις συνεχείς ανανεώσεις και αναβαθμίσεις των προϊόντων, καλύπτουν τις ανάγκες και ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σύστημα περιστροφικής περσίδας AFC που εγκαθίσταται στις χοάνες διπλής επάγωγης με σκοπό τη ρύθμιση της ροής του εισερχόμενου αέρα.

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας χαρακτηρίζει την ιστορική της πορεία και καθόριζε πάντα την εμπορική της επέκταση και στρατηγική, γι’αυτό το λόγο προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της, την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην αγορά.Αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της ‘ΒΙΟΚΑΝ’ αποτελεί και η εξαγωγική δραστηριότητα. Ένα μεγάλο ποσοστό του κύκλου εργασιών της εταιρείας προέρχεται από εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε χώρες της Ευρώπης. Η επέκταση του κύκλου εργασιών τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά, η συνεχής αύξηση της γκάμας των προϊόντων καθώς και η συνεχής βελτίωση και αναβάθμισή τους, σύφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς αποτελούν το όραμα της εταιρέιας.