Κοτοπουλιέρα ξύλου/κάρβουνου

Η ΒΙΟΚΑΝ σε συνέχεια των προϊόντων κάρβουνου που παράγει και αναβαθµίζει εδώ και πολλά χρόνια, είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα κλειστή περιστρεφόµενη κοτοπουλιέρα που λειτουργεί µε ξύλο και κάρβουνα. Διαθέτει πλανητικό σύστημα με 6 αυτοπεριστρεφόµενες σούβλες και βαρέως τύπου µοτέρ 220volt/60watt για µεγαλύτερη αντοχή. Στο θάλαμο, ο οποίος κλείνει με κάθετα συρόμενη πόρτα από πυρίμαχο τζάμι, υπάρχει φωτισµός θερµοκρασίας για καλύτερη ορατότητα. Το εξωτερικό περίβληµα είναι κατασκευασμένο από AISI 304. 

Η Κοτοπουλιέρα μπορεί να λειτουργήσει με ξύλα ή καρβουνα τα οποία τοποθετούνται στο πίσω μέρος της όπου υπάρχει ειδικός θάλαμος με πυρίμαχο τοίχωμα και συρτάρι συλλογής στάχτης

Κοντοσουβλιέρα Κάρβουνου ROASTER K

Η κοντοσουβλιέρα κάρβουνου διαθέτει 6 ή 9 θέσεις ψησίματος ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτει βαρέως τύπου µοτέρ 220 Volt/25 Watt για µεγαλύτερη αντοχή, 5 θέσεις αναµονής και το εξωτερικό περίβληµα είναι κατασκευασμένο από AISI 304. Η κοντοσουβλιέρα είναι διαθέσιμη σε δύο µοντέλα, επιτραπέζια ή επιδαπέδια µε ερµάριο και ρόδες.

There are two versions available, table top and wheel cabinet.

Ψησταριά Κάρβουνου με Σούβλες

Επαγγελματική ψησταριά κάρβουνου με 1, 2 ή 3 άξονες. Κάθε άξονας διαθέτει ξεχωριστό μοτέρ βαρέως τύπου 220V/25W, με ανεξάρτητο διακόπτη λειτουργίας. Διαθέσιμη σε πολλές εκδόσεις που καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επαγγελματικής κουζίνας (επιτραπέζια, επιδαπέδια με ερμάριο, με χοάνη και πυρίμαχο τζάμι 3 ή 4 πλευρών).Η επαγγελματική ψησταριά κάρβουνου προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα κουζίνας και δίνει ωραία γεύση στα φαγητά.

These rotisseries are ideal for chicken, lamb and churrasco.

Βαγονέτα Κάρβουνου

Βαγονέτο με κάρβουνα με 1, 2 ή 3 άξονες. Κάθε άξονας διαθέτει ξεχωριστό μοτέρ βαρέως τύπου 220V/25W, με ανεξάρτητο διακόπτη λειτουργίας. 

Οι συρόμενες πόρτες στις τέσσερις πλευρές είναι κατασκευασμένες από πυρίμαχο τζάμι.

These rotisseries are ideal for chicken, lamb and churrasco.