Κοτοπουλιέρα ξύλου/κάρβουνου

Η ΒΙΟΚΑΝ σε συνέχεια των προϊόντων κάρβουνου που παράγει και αναβαθµίζει εδώ και πολλά χρόνια, είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα κλειστή περιστρεφόµενη κοτοπουλιέρα που λειτουργεί µε ξύλο και κάρβουνα ή μόνο με κάρβουνα, και διαθέτει πόρτα µε πυρίµαχο τζάµι και 6 αυτοπεριστρεφόµενες σούβλες. Ο θάλαµος περιέχει φωτισµό θερµοκρασίας για καλύτερη ορατότητα των προϊόντων. Με βαρέως τύπου µοτέρ 220volt/60watt για µεγαλύτερη αντοχή και εξωτερικό περίβληµα από AISI 304. Η κοτοπουλιέρα κατασκεύαζεται επιδαπέδια µε ερµάριο και ρόδες.

ROASTER K Κοντοσουβλιέρα

Η κοντοσουβλιέρα διαθέτει 15 θέσεις, µε ατέρµονα κοχλία για καλύτερη περιστροφή και πιο στιβαρή κατασκευή, µε βαρέως τύπου µοτέρ 220 Volt/25 Watt για µεγαλύτερη αντοχή, 2 θέσεις αναµονής και µε εξωτερικό περίβληµα από INOX 430 ή 304. Η κοντοσουβλιέρα είναι διαθέσιμη σε δύο µοντέλα, επιτραπέζια ή επιδαπέδια µε ερµάριο και ρόδες.

Ανοξείδωτες επαγγελματικές ψησταριές κάρβουνου

Επαγγελματική ψησταριά κάρβουνου με 1, 2 ή 3 άξονες. Κάθε άξονας διαθέτει ξεχωριστό μοτέρ βαρέως τύπου 220V/25W, με ανεξάρτητο διακόπτη λειτουργίας. Διαθέσιμη σε πολλές εκδόσεις που καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επαγγελματικής κουζίνας (επιτραπέζια, επιδαπέδια με ερμάριο, με χοάνη και πυρίμαχο γυαλί 3 ή 4 πλευρών).Η επαγγελματική ψησταριά κάρβουνου προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα κουζίνας και δίνει ωραία γεύση στα φαγητά.

Βαγονέτο με κάρβουνα

Βαγονέτο με κάρβουνα με 1, 2 ή 3 άξονες. Κάθε άξονας διαθέτει ξεχωριστό μοτέρ βαρέως τύπου 220V/25W, με ανεξάρτητο διακόπτη λειτουργίας.